ŽENE, OBRATITE PAŽNJU! EVO KAKO POSTATI MLAĐI ZA 10 MINUTA: Domaća maska za lice sa efektom liftinga (RECEPT)

ZDRAVLJE

Postoji odlična procedura koja je alternativa skupoj plastičnoj hirurgiji. Ova čudesna maska za zatezanje lica, u stanju je da izbriše sa lica nekoliko godina.

Već nakon prvog nanošenja, osjetićete njen impresivan efekat. Ova maska postaće alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima ljepote.

Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu i bolje od botoksa.

Za njenu pripremu biće potrebno:

1 bjelance
1/2 k.kašike limunovog soka
1/2 k.kašike kokosovog ulja

Priprema:

Uzmite jaje srednje veličine i odvojte belance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo ga umutite. Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite je na 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom, ili čajem od kamilice.

Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primijenjivati ovu masku 2 puta nedeljno.

Mnogi od vas, koji su koristili masku sa bjelancetom za čišćenje i zatezanje lica, već su uvidjeli njene prednosti.

Takođe, prednosti kokosovog ulja za njegu lica u sastavu ove maske, zaista su mnogobrojne, i slobodno možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svijetu, tako i kod nas.

Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umesto noćnih krema, najbolji je način da spriječite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je podmladiti vašu kožu, čineći vaš ten besprijekornim, a kožu čistijom i ljepšom.

Nadamo se da će vam ovaj provjereni recept biti od koristi. Budite lijepi!

Izvor: Uspenazena

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *