DEKICA SE SMRZAO U SNEGU, a onda ga ovaj taksista SPASIO: Deka mu priredio najveći ŠOK SAMO SEDAM DANA POSLE!

ZANIMLJIVOSTI

Majl Brevin je 48. godišnji taksista iz Ontarija koji je bio na svom poslu i koji je jednom prilikom prolazio jednom sporednom ulicom u centru grada, kada je iznenada ugledao nekog starijeg čovjeka kako leži u snijegu. Istog trenutka je pristigao čovjeku u pomoć ne sluteći da će to da mu promjeni život. Tih dana je snijeg jako napadao u mjesu Hamilteonu odakle je ovaj taksista, tako da je i on sam jedva čekao da mu se radno vrijeme završi. Dok je pravio jedan od posljednjih krugova po gradu, spazio je djeda koji je izgledao kao da se skoro smrzao, a za medije je rekao sljedeće:

“Nije znao ni kako mu je ime, izgubio je orijentaciju. Krenuo je da kupi novine i okliznuo se nakon čega je pao. Odmah sam ga odveo u bolnicu. U kolima je polako dolazio sebi, ali je bilo sigurno da mu je potrebna bolnička njega i doktor. Kada sam tamo došao pitali su me ko sam mu ja, i rekao sam i da “niko”. Ja sma obični prolaznik koji pomaže osobi u nevolji. Za svaki slučaj sam ostavio svoj broj telefona ako im nešto bude trebalo. Neko vrijeme sam sjedio u holu i čekao da mi doktori kažu da li mu je bolje. Nakon toga sam otišao kući, i niko mi nikakve informacije nije dao.”

Nakon nekog vremena je taksista dobio poziv, a osoba koja se zvala se predstavila kao Li. Rekao mu je da želi da mu se zahvali na nečemu. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *