“OVO JE MOJ MUŽ, A KO JE OVA ŽENA PORED NJEGA?” Žena na Facebooku slučajno otkrila tajnu svog muža! SKORO JOJ SRCE STALO KAD JE VIDJELA

ZANIMLJIVOSTI

Britanka Iv Gibni doživjela je najveći šok u životu kada je jedno veče na Fejsbuku otkrila lažan profil svog muža Morisa.

Iv je surfovala i tražila neke prijatelje, pa je nabasala na nekog čovjeka koji joj se učinio poznat. Kliknula je da vidi njegove ostale fotografije i tada se oduzela – Moris je na skoro svim slikama bio sa drugom ženom.

Sačekala je da dođe kući i onda ga je u stanju blagog rastrojstva pitala šta se kog đavola dešava.

moris-gibni

“Odmah mi je priznao sve. Rekao mi je da je 10 godina u braku sa drugom ženom koja je živjela 150 kilometara dalje. Kako je trgovac, često je putovao, pa mi je očigledno slagao da zbog posla mora po nekoliko puta mjesečno da bude u tom gradu. Tamo je imao drugi život. Ono što me je najviše pogodilo je što je imao i dijete, a nas dvoje nikada nismo uspeli da dobijemo jedno. Plakala sam danima i danima kada sam ga izbacila iz kuće. Život mi je uništen”, rekla je Iv Gibni.

Iv je dodala da je Suzan Prudo, s kojom je očigledno Moris na slikama bio srećan, po profesiji učiteljica, kao i da ona nije znala da je Moris oženjen.

suzan-prudo

“Vješto je krio drugi brak. Predamnom se nikad nije izlajao. Skidao je tu drugu burmu, imao je drugi telefon. Jednostavno je model iz našeg braka preslikao u priču s njom”, rekla je Iv.

Moris je prijavljen policiji i brzo je procesuiran. Dobio je kaznu od 6 godina zatvora bez prava na pomilovanje.

“Trebalo je da dobije doživotnu. Lagao je dvije žene, ostvarivao sve svoje snove držeći nas u lažima”, rekla je Iv za portal Birmingem Lajv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *