Njen decko se obratio zenama u emisiji uzivo!

ZANIMLJIVOSTI

DEČKO SNEŽANE ĐURŠIĆ JE GINEKOLOG, U EMISIJI UŽIVO SPASIO GLEDATELJKI ŽIVOT: Odmah se obratio ženama, OPASNO JE

Emotivni partner pjevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević spasio je život jednoj ženi iz publike u emisiji “Praktična žena”, na nesvakidašnji način.

Naime, Nataša Pavlović je pozvala Vanju da gostuje u njenoj emisiji, a tokom iste, voditeljka je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled.

sneza

– Ja sam mislio da ćemo to obaviti poslije emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled – počeo je priču ginekolog u emisiji ”Zvezde Granda Specijal”.

– Uradio sam pregled i papa test, kao što se inače i radi, a zatim odnuo pločice kod mene na kliniku i dao patolozima. Došla je doktorka, vrhunski patolog i pitala me gdje sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno – rekao je Vanja i dobio gromoglasan aplauz.

– Ako uspijem da natjeram ovaj mlad svet ovde da se već sutra prekontroliše, onda je ovo moje gostovanje bilo uspješno – poručio je ginekolog.

Izvor:Srbijadanas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *