Evo sta je otkrio,zeli i on nasljedstvo!

ZANIMLJIVOSTI

ROBERT ŠAULIĆ ŽELI SVOJ DIO NASLJEDSTVA: Evo šta je otkrio o GOCI! POSLAO PORUKU I OVO NAPISAO

Robert Šaulić, vanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića, ne odustaje od namjere da dobije dio imovine svog oca i već više od godinu dana sa advokatom pokušava da u tome uspije.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskih porodici kralja narodne muzike, ostavinska rasprava do sada je održavana nekoliko puta, ali nasljednici ne mogu da se usaglase o podeli imovine. Radi se o tome da su sve nekretnine, koje vrede milione evra, još prilikom kupovine prebačene na ime Gordane Šaulić, Šaulićeve udovice, ali i njihovu zajedničku djecu Sanelu, Ildu i Mihajla. Šaban je u svom vlasništvu imao samo polovan automobil “fijat stilo”, a kako je navedeno u sudskim spisima, nije imao čak ni ušteđevinu.

Kad su to čuli Robert i njegov advokat, riješili su da krenu u pravni rat. Na sve načine pokušavaju na sudu da dokažu da je Šaban jedini zarađivao novac u porodici i da je samo on mogao da stekne vrednu imovinu koja se sada vodi na druga lica. Kao dokaz naveli su i neke novinske članke iz februara 2014. u kojima je pisalo da je “Šaban kupio vilu na Dedinju vrednosti milion uvra”. Oni su takođe naveli i to da je činjenica da je pokojni pjevač radio nekoliko decenija i da je bio najplaćeniji muzičar, te da je Gordana kao njegova supruga raspolagala njegovim novcem jer mu je bila menadžerka. Kao dokaz za to navode da je ona godinama imala firmu “Luna mjuzik”, preko koje je naplaćivala Šaulićeve koncerte, a to preduzeće je i dalje aktivno. Novo ročište bi trebalo da se održi na proleće, ali nije poznato da li će sud tada donijeti odluku o podeli imovine i u čiju će korist ona biti.

Robert već godinu dana izbjegava da se pojavljuje u medijima, a to je učinio i prije dva dana na pomenu svom ocu. Došao je ujutru s namjerom da nikoga ne sretne i da ga foto-reporteri ne uslikaju. Broj telefona je promenio, pa nismo uspjeli da stupimo u kontakt s njim. Jedan od naših sagovornika koji je donedavno bio u kontaktu s Robertom pokazao nam je prepisku s njim, iz koje jasno da je on spreman na sve kako bi došao do Šabanovih para.

– Moj advokat je siguran da ćemo dobiti nešto. Po zakonu roditelj ne može da se odrekne svog djeteta, a ja imam dokaze da je mene Šaban priznao. Goca je veliko zlo i to svi znaju. Sve je smišljeno uradila. Stanove i kuću je prevela na sebe i djecu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para – piše u porukama koje je Robert slao izvoru, a u koje je Kurir imao uvid. Članovi Šaulićeve porodice ni juče nisu odgovarali na naše pozive.

Teško je sa sigurnošću navesti šta je sve od nekretnina posjedovala porodica Šaulić dok je Šaban bio živ, jer oni o tome nisu pričali čak ni bliskim prijateljima.

Ono što je poznato jeste da, sem vile na Dedinju, u kojoj su živjeli do pjevačeve pogibije, imaju još jednu vrijednu kuću u tom dijelu Beograda, kao i jednu na Vračaru, u kojoj su ranije živeli. Posjeduju i dva stana u Lisičjem potoku, vikendicu u Krčedinu, kao i Šabanovu rodnu kuću u Šapcu.

(Kurir.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *