GODINU DANA NOSILA JE OVAJ LANČIĆ, KAO POKON OD MOMKA, A POJMA NIJE IMALA ŠTA JE U PRIVJESKU: Kad je nakon godinu dana otvorila, NIJE MOGLA DOĆI SEBI!

ZANIMLJIVOSTI

Jedna Australijanka se iznenadila kada je saznala da je u ogrlici koju je nosila oko vrata više od godinu dana zapravo čuvala svoj budući zaručnički prsten. 

Naime, Anna i Terry, par iz Tasmanije u Australiji su bili u vezi godinu dana kada je ona dobila ovu ogrlicu na poklon.

“Uvijek sam želio da nekome darujem nešto, a da oni otkriju njegovu pravu vrijednost tek godinama kasnije”, rekao je Terry za ABC News.

lancic1

Anna je ovu ogrlicu nosila gdje god da je išla, spavala je sa njom, kupala se s njom. Prošlo je godinu dana od dana kada ju je dobila na poklon i njen momak je od nje zatražio da mu vrati ogrlicu. Djevojci nije bilo jasno zbog čega je traži, ali mu je ipak dala.

Terry je dodao kako se mnogo puta zabrinuo da neće izgubiti ogrlicu, s njom i prsten. Pribojavao se da joj je neće oduzeti na aerodromu zbog sigurnosnih razloga, i da nikada neće saznati šta se stvarno krilo ispod površine.

halsband1

Ovaj par je obožavao putovanja i Terry kaže kako je odlučio reći Anni istinu o ogrlici za vrijeme njihovog putovanja u Smoo Cave, koji se nalazi u Durnessu u Škotskoj. Kada su stigli tamo Terry je odlučio reći šta se stvarno nalazi u ogrlici i tako je zaprositi. 

Prije nego što su se spustili u pećinu, pitao je Annu može li dobiti ogrlicu kako bi snimio neke fotografije među stijenama, što mu je i pružilo mogućnost da nožem otvori ogrlicu i pokažem Anni šta se zapravo nalazi unutra.

lancic

Čim je vidjela što se nalazilo unutra cijelo vrijeme, zagrlila je svog zaručnika i izgovorila svoje sudbonosno “da”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *