6 BRUTALNO ISTINITIH ILUSTRACIJA – evo što ste još uvijek sami: URADITE OVO I NAĆI ĆETE LJUBAV SVOG ŽIVOTA, obratite pažnju na broj 4!

ZANIMLJIVOSTI

Ako ste frustrirani jer još uvijek niste pronašli ljubav svog života, razmislite ponavljate li možda neke od uobičajenih grešaka.

Tražite ljubav na krivim mjestima i dosta vam je loših završetaka ljubavnih veza? Pročitajte koje greške najčešće ponavljamo u potrazi za pravim…

1. PRAVITE SE DA NISTE ZAINTERESIRANI
Ne pretvarajte se da ste nedodirljivi nego to budite! Drugim riječima, ne pretvarajte se da imate puno obaveza ako ih nemate. Pronađite hobi ili posao koji će u vama probuditi strast te stvarno budite zauzeti i tako svima interesantni.

ab320659e4bd61f59b5f52a237

2.  ZNATE KAKAV TIP OSOBE VAS PRIVLAČI
O.k. je padati samo na plavuše ili visoke crne muškarce, svi imamo svoje želje i teško da ćete ih moći kontrolirati. No, zašto ne obratiti pažnju na slatku brinetu iz ureda ili niskog simpatičnog muškarca koji vas je nasmijao na nekoj zabavi? Boja kose i visina nisu odgovorni za uspješnu vezu, ali humor, strast i povezanost to definitivno čine, tvrdi dr. Laura Berman, a prenosi everydayhealth.com

85ae475b9488e7079043daeb2a

3. NE ŽELITE TRAŽITI POMOĆ

Samoća može ponekad čovjeka baciti u očaj, osobiti ako su svi oko njega u sretnim vezama ili u braku. Kada vam netko idući put kaže da biste trebali pronaći partnera vi ga smireno upitajte da vam pomogne savjetom, ako ga ima. Tako ćete sugovorniku dati do znanja da ste dobro i samo ali da vas nije strah upoznati nekog novog i dati mu šansu.

796c7d51668d48e046e5bf96c6

4. VJERNI STE RUTINI
Rutina pruža osjeća sigurnosti, ali isto tako može biti ograničavajuća. Želite li upoznati nekog novog, jednostavno promijenite rutinu i umjesto gledanja omiljene serije, uputite se na piće s prijateljima. Tko zna, možda nekoga upoznate…

1fc5d75c0ab4f7b26f9bd5fb02

5. NE VOLITE GUBITI
Neki ljudi se boje gubitka više no što vole pobjeđivati! Gubitak je za njih tako teška situacija da biraju ostati sami kako nikada ne bi nikoga izgubili. Ljude koji imaju strah od gubitka, često zbog ponašanja nazivamo bezosjećajnima ili nesposobnima za ljubav. No, ne radi se o nedostatku osjećaja već distanciranju od njih kako bi se spriječio gubitak.

7c3d2c5d6da701b67de17152ab

6. JOŠ UVIJEK MISLITE NA BIVŠU VEZU
Ovaj problem je nešto teže riješiti ali možete pokušati mijenjati misli ako već ne možete osjećaje. Pokušajte razmišljati na sljedeći način – da je valjalo, trajalo bi te se pomirite s činjenicom da je ta veza gotova. Krenite dalje.

42dfa4531094cf76bb96ac2d2a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *