“On ima kćerku iz prvog braka, a meni smeta…”

ZANIMLJIVOSTI

 

“Moj muž iz priješnjeg braka ima jednu kćerku. Ta prva žena ga je varala i rastao se od nje.

Ja sam mu rodila dva sina i već 10 godina prilično lijepo živimo, nemamo većih problema OSIM… Njegova kćerka svaki drugi vikend dolazi kod nas i mnogo mi kod njega smeta jer toj djevojčici ne daje dovoljno pažnje. Mislim da treba da nađe vremena i to mu često govorim da, obzirom na to da ona dolazi kod nas svaki drugi vikend, malo više vremena posveti samo njoj.

 

Svjesna sam da zbog te žene koja ga je prevarila sa njegovim drugom ima neki odbojni stav i prema toj djevojčici, ali… nije ona kriva za ono što je radila njena mama.

Malo se u zadnje vrijeme popravio, par put je sam sa njom otišao u grad na kolače. Nadam se da će je više zavoljeti, jer djevojčica je preslatka. Iskreno, voljela bih kada bi mogla da živi sa nama. Ja imam dva muškarca, ali djevojčica je ono što sam oduvijek željela da imam. Mislim, da se ne shvatim pogrešno, sinove ne bih dala ni za šta, ali da sam mogla birati odealno bi bilo jedna djevojčica i jadan sinčić.

 

Moje prijateljice mi govore da sam luda jer navraćam muža da više vremena posvećuje djetetu koji ima sa drugom ženom, ali ja to tako ne gledam. Sigurna sam u svoju ljubav i to što će on više vremena posvetiti toj nedužnoj djevojčici meni nikako ne može da našteti.”

Izvor: sve-za-vas

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *