Žena u videu pokazala ‘trik’ za kuhanje špageta, pa šokirala sve pratitelje: Sve žene žele OVO DANAS PROBATI! OVO JOŠ NISMO VIDJELI

ZANIMLJIVOSTI

Nedavno je jedan korisnik na TikToku pitao ‘je li tko slučajno online naišao na neki dobar kulinarski trik, koji je preuzeo i od tad ga stalno koristi’, a među brojnim se odgovorima našao i jedan koji nikoga nije oduševio. 

Naime korisnica Jasmine Giltrow pokazala je u svom videu kako ona, od kad je to vidjela online špagete kuha u već gotovom umaku od rajčice .

Njen je video tako s više od 2,1 milijuna pregleda postao primjer nepopularnog kulinarskog trenda, a Jasmine je objasnila da je radila ‘ćufte u umaku od rajčice i to prema receptu poznatog američko – talijanskog lanca hrane, Frankie & Benny’s’.

Pogledajte njen kulinarski  ‘trik’:

 

@jasminegiltrow

If you love a certain New York Italian restaurant chain this ones for you. #lifehacks #foodies #foodtiktok #newyorkitalian #frankieandbennys

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

U videu u prazni lonac iz velike staklenke istrese gotovi umak od rajčice, dolije vode i ubaci kutiju špageta; a kad se tjestenina skroz skuha, Jasmine ubaci i prethodno kuhane ćufte – i jelo je gotovo. Njen je video na TikToku komentiralo više od 2 000 korisnika, no među njima nije bilo onih koji su se požurili savjet uvrstiti u svoju kulinarsku  praksu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *