KO NA SLICI NIJE PORODICA? Svi različito odgovore: EVO ŠTA ODGOVOR OTKRIVA O VAMA

ZANIMLJIVOSTI

Pred vama je zabavan psihološki test koji će vam pomoći da se zagledate u svoju dušu i bolje upoznate sebe. Pitanje je jednostavno: pogledajte fotografiju ispod i izaberite par sa djetetom koji vam ne izgleda kao porodica. Kada ste izabrali, nastavite da čitate kako biste otkrili šta vaš izbor govori o vama.

Ako ste izabrali 1: Vi niste porodična osoba i najvjerovatnije ste odrasli bez uticaja očinske figure. Kao što ste primetili, otac izgleda kao da ga nije briga, a majka ga drži na rastojanju od djeteta. Vi rado pomažete onima u nevolji i pokušavate da konstruktivno menjate živote drugih ljudi, ali vi niste sigurni šta znači prava porodica.

Ako ste izabrali 2: Vi ste istinski porodična osoba. Svjesni set značaja porodice i ona je uvek vaš prioritet. Roditelji na slici su više koncentrisani na sebe, žena nosi mini suknju, a otac se ne obazire. Vi vjerujere u snažne i utemeljene odnose, brak ispunjen ljubavlju i srećnu atmosferu za sve članove porodice.

Ako ste izabrali 3: Ova slika pokazuje zadovoljnu i porodicu koja se voli, dva zaljubljena roditelja koji brinu za svoje dijete. Ako smatrate da oni nisu porodica, možda imate traumatske psihosomatske bolesti, kao rezultat života u disfunkcionalnoj porodici. Samo u slučaju da je jedan od vaših roditelja bio alkoholičar, koristio opojna sredstva ili patio od mentalnih bolesti, vaš um bi mogao da prepozna takvu sliku kao porodicu. To je razlog zašto vam porodica sa slike djeluje lažno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *