Evo koji je razlog zasto su se razveli!

ZANIMLJIVOSTI

ISTINA NAKON 15 GODINA: Evo zašto su se razveli BOJAN KARIĆ I JELENA, istina isplivala na vidjelo!

Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića vjenčali su se 23. septembra 2004. godine. Na vječnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u “Vili Jelena” sklopili i građanski brak, poslije čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine. Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, kćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pjevačice i prisjetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

– Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

– Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude – smatra Danijela Karić.

Bojan se dvije godine kasnije oženio Mašom Nikolić, a pjjevačica se 2008. godine udala za fudbalera Duška Tošića

Kada se 8. juna 2008. pjevačica Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *