Ona je skratila kosu,fanovi su odusevljeni!

ZANIMLJIVOSTI

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROMIJENILA FRIZURU: Nije više kraća plava kosa, FANOVI ODUŠEVLJENI (FOTO)

Među našim poznatim pevačicama, u posljednje vrijeme, sve je češći trend drastične promjene frizure a time i imidža na koji smo do sad navikli. Tome nije odoljela ni Snežana Đurišić, pa nas je tako iznenadila dugom kosom sa kojom izgleda dosta mlađe.

Dugi plavi uvijeni pramenovi do ispod grudi, su nešto što nismo očekivali na Snežani i potpuno nas je oduševila. Neki smatraju i da izgleda petnaest godina mlađe.

“Malo promjene, jer žena u mojim godinama nema neki izbor, pa obično to bude samo frizura i šminka ” – rekla je Snežana.

snezana-djurisic-kosa2

Snežana vodi računa o svom celokupnom izgledu, pored raznih tretmana, nege lica i tela, ona i redovno vježba ali i pazi šta unosi u svoj organizam.

“Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli” – rekla je Snežana.

snezana-djurisic-kosa1

(Mondo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *