“Udala sam se u subotu, a već ujutro me svekrva istjerala iz njihove kuće”

ZANIMLJIVOSTI

Udala sam se u subotu, a već ujutro me svekrva istjerala iz njihove kuće, a sinu, mom mužu zabranila da krene za mnom.

Vratila sam se kod mojih roditelja i svakim trenutkom mi je sve teže i teže. Duša me boli… srce hoće da pukne od tuge. Mala smo sredina i ovo je bukvalno kraj života za mene…

 

Raspuštenica sam postala sa samo 19. Ko će više da me ženi, ostaću sama do kraja života. Boli me i razlog zbog kojeg me svekrva otjerala jer nisam kriva uopše. Jutros je ušla u sobu, ja i muž smo još uvijek spavali, a svekrva je tada počela da pregleda posteljinu.

Nakon što je sve pregledala i to više puta, kada je shvatila da nema tragova gubljenja čednosti, bukvalno je pobjesnila. Riječi koje mi je uputila su nešto najgore što sam čula u svom životu. Čak je podigla i ruku na mene, ali se suzdržala i nije me udarila. Zašto me boli?

Boli me jer sam moju čednost dala njenom sinu, ali prije 4 godine… boli me jer nikada nisam imala drugog muškarca, on mi je prvi i jedini, a vjerovatno će tako i ostati, jer kažem ko će raspuštenicu… udavaču… Niko!!!!!

On to zna, zna da mi je prvi i jedini, ali ne može protiv svoje majke koja je… možda će zvučati bezobrazno, ali PRAVA JE VEŠICA… Uh… Ne znam šta da radim.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *