5 DOKAZA DA JE MUŠKARAC ZALJUBLJEN U VAS: Ako radi OVO, sigurno je VAŠ DO KRAJA ŽIVOTA

ZANIMLJIVOSTI

Psiholozi kažu da su ovo dokazi da se zaljubio u vas

Ako se muškarac zaljubio u vas, nemoguće je da to sakrije. Činjenica je da se muškarci zaljubljuju brže od žena, ženama treba više sigurnosti i stabilnosti da bi se prepustile tom osjećaju, dok se muškarci mogu zaljubiti za par nedjelja ili mjeseci. Mnoge žene se pitaju kad muškarac shvati da se zaljubio, koliko im treba da to osvijeste?

Odgovaramo na ova pitanja potkrepljeni psihološkim istraživanjima i naukom. Kako da znate da li je on zaljubljen u vas i u kom trenutku on sam shvati da vas je pustio u svoje srce.

Kad muškarac shvati da se zaljubio

Muškarcima nije lako da priznaju da su zaljubljeni, ni sebi pa ni drugima, jer su naučeni da kriju svoja osjećanja. No, ipak je mnogo češće da u vezi oni prvi priznaju da su zaljubljeni ili izgovore ono sudbonosno “volim te”. To su velike riječi i ne treba ih olako govoriti, nego tek kada ste sigurni u to što osjećate.

Postoje neki trenuci u koijima oni shvate da su se zaljubili, i ne mora značiti da će oni to odmah reći. Osim toga, žene su veoma intuitivne jer zaljubljeni muškarac pokazuje razne “simptome”, a evo koji su.

Kad muškarac voli, razmišljaće o budućnosti sa tom ženom i željeće da zna njene stavove po velikim životnim pitanjima kao što su: zajednički život, brak, djece, preseljenje u drugi grad…

Nemojte se previše uzbuđivati, ne znači da hoće sve te stvari sada i odmah, ali znači da vas vidi kao osobu sa kojom želi da provede još mnogo vremena u budućnosti.

Muškarci generalno ne razmišljaju pretjerano unaprijed, nisu toliko okrenuti ka planiranju kao žene, zato je ovo jedan od znakova da su se zaljubili. I kada uhvate sebe da vas otvoreno pitaju da li biste radije djevojčicu ili djječaka, vrlo je vjerovatno da će to biti trenutak kad muškarac shvati da je zaljubljen.

2. Stavlja vas na prvo mjesto

Mnoge žene se pitaju kako izgleda to kad muškarac voli, a krije. U suštini, to se prilično lako vidi. Jedna izreka kaže da je nemoguće sakriti zaljubljenost, kašalj i siromaštvo. Koliko god da je muškarac vješt, neće mu poći za rukom da vam nekim gestom ne pokaže da je zaljubljen.

Zaljubljenost se kod muškarca vidi tako što će vas stavljati na prvo mesto. Da, voli i dalje da se viđa sa drugarima i radi sve akivnosti koje je i do sad, ali to isplanira prema viđenju sa vama. Kad muškarac shvati da je zaljubljen vi mu postajete prioritet. Voli da provodi vreme sa vama i trudiće se da bude što više pored vas.

Uzimaće u obzir vaše potrebe i uvijek će se potruditi da vama bude lijepo i prijatno, gde god da ste i šta god da radite.

3. Sa vama dijeli svoju intimu

Intima se često svhata pogrešno i poistovećuje isključivo sa se**om. Se*s je jedan deo intime i obično predstavlja intimu do koje se najčešće dolazi. Prava intima je nešto drugo.

Intima je kad vaš dečko sa vama podeli neke događaje koji su mu obilježili život, kada vam ispriča o čemu sanja, šta planira, kada vam priča o svojim osjećanjima, pa čak i kada vam ispriča kako je proveo dan.

Kad muškarac shvati da se zaljubio željeće cijeli svoj svijet da podijeli sa vama. Naravno, to ne znači da mora da otkrije apsolutno sve o sebi, ali željeće da vas upozna i dopustiće vam da vi upoznate njega kakav zaista jeste.

4. Često govori “Mi”

Ako kada ste sa prijateljima i poznanicima često govori: “Mi smo bili onamo”, “Mi hoćemo ono”, “Mi planiramo”, to je pravi pokazatelj da vas voli i da želi ozbiljnu vezu sa vama.

“Mi” umjesto “Ja” upravo i govori da je on spreman da se obaveže i ulaže u vašu vezu. Znači da gleda na vas kao na tim i da tek treba da ostvarite toliko toga zajedno, bilo da su u pitanju zajednički ili individualni ciljevi.

U trenutku kad prvi put pomisli ili izvogori “Mi” umesto “Ona i ja” tam muškarac shvati da se zaista zaljubio i da više nema nazad.

5. Prestao je da toliko čisti za sobom

Ovo može djelovati kontradiktorno, ali kada se muškarac oslobodi pred vama, to je, takođe, dobar znak. Naravno, može biti veoma frustrirajuće kad primjetite da njegov stan nije toliko cakum-pakum: ovo je jedan od manje lijepih znakova ljubavi.

To je znak da je počeo da se opušta pored vas, ali pazite, to ne znači da treba da tolerišete neurednog muškarca. Ako primetite da je samo nešto opušteniji nego inače to nije znak za uzbunu, ali ako vidite da je znatno aljkaviji i da je zapravo takav, to već nije u redu.

Kad muškarac shvati da je zaljubljen i da je ona zaljubljena u njega moći će da bude onaj ko zaista jeste pored vas. No, tek tad kreće sljedeći stadijum u vezi – da li možete da ga prihvatite u potpunosti takvog kakav je.

Izvor: Objektiv.rs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *