Evo kako izgleda njegova unuka,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

OVO JE UNUKA POKOJNOG LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Prelijepa je, a tek da vidite koliko liči na djeda (FOTO)

Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću. Bio je ikona poslijeratne bivše države, kojeg su angažirali redatelji od Hrvatske do Kosova, a s Milenom Dravić i Batom Živojinovićem činio je najveći glumački trojac za kojima su se doslovno otimali najveći producenti i redatelji. O njemu se uglavnom sve zna, no malo tko zna da ima unuku Saru

Život glumačke legende Ljubiše Samardžića obilježila velika tragedija kad mu je sin Dragan preminuo u 34. godini od leukemije. Ipak, sreću i utjehu su mu godinama pružali unuci, a njegova Sara danas je prava mlada dama čije izražajno plave oči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Inače, Sara je bila jako vezana za djeda. Bio joj je najveća i najvažnija životna figura. Odlazila je s njim na snimanja i upijala njegove savjete. Sudeći prema fotografijama, Ljubišina unuka zbog ljepote i modnog ukusa postaje sve opasnija konkurencija zvijezdama na Instagramu.

‘Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvaćala što je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dejdom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj djed može sjediti s četiri žene, a da nijedna nije moja baka, što sam obožavala da me vodiš u ured i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu reći da si mi bio uzor, oslonac i uvijek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende.

UVIJEK SE POJAVI U NAJGOREM TRENUTKU, IZGLEDA JEZIVO, A LIJEČI SE DUGO: 5 najboljih prirodnih lijekova za hepres

Pokazao si mi što znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore sretan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini, ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Djede, a sad adio’, napisala je Sara na Instagramu nakon Ljubišine smrti.

Dok ga bolest nije u potpunosti slomila, svaki slobodan trenutak je provodio sa svojim unucima.

(tportal.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *