Evo kako izgleda Edina zena!

ZANIMLJIVOSTI

TRENER EDO JE OŽENJEN! ONA MU JE RODILA DVIJE KĆERKE: Kad su vidjeli kako mu supruga izgleda svima oči STALE (FOTO)

Trener Edin Mehmedović sa suprugom Petrom ima dvije KĆERKE.

Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice koja je radila sa mnom u fitness centru. One su bile zajedno u plesnoj grupi. U početku Petra baš nije trzala na neke moje propale fore, ali ipak sam uspio dobiti njezin broj telefona. Nakon nekog vremena smo se čuli i polako upoznavali. Trebalo nam je vremena da postanemo par, na kraju je ljubav presudila, a plod te ljubavi su naša djeca – govori sretni trener koji za suprugu ne štedi lijepe riječi, piše Story.hr.

– Petra je vrlo zabavna, šarmantna, pametna, često znam reći da je puno pametnija od mene, emotivna je, poštena, skromna – ističe.

A što je najromantičnije napravio za Petru?

– Kad smo konačno postali par, za rođendan sam je odveo u Pariz, iako joj to možda neće biti najromantičnije što sam napravio za nju jer smo jednom plesali na kiši. S obzirom na to da je završila francuski i portugalski jezik na Filozof­skom fakultetu, dobro poznaje francusku kulturu pa me vodila kroz grad. Najviše me impresionirala bazilika Presvetog Srca Isusova koja se nalazi izvan grada – govori Edo koji se posebno ponosi kćerima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *