Pogledajte kako izgleda glumica poznatog glumca!

ZANIMLJIVOSTI

BEKIM JE BIO NAJLJEPŠI JUGOSLOVEN, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA NJEGOVA UNUKA: Kad je vidite oči će vam stati, kakva ljepotica! (FOTO)

Kćerka poznatog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua retko se pojavljuje u javnosti. Nika Fehmiu ima 25 godina i važi za pravu lepoticu.

Nika je rođena 1995. godine u Njujorku, gde su se njeni roditelji odselili godinu dana ranije. Osim što ima poznate roditelje, Nika ima i poznatu baku i poznatog deku – Branku Petrić i Bekima Fehmiua.

Nika Fehmiu završila je fakultet za međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u Njujorku.

Popularna glumica je navela i da njena kćerka mnogo voli da dolazi u Beograd.

– Ja sam veoma sretna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, kćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost – ispričala je jednom prilikom Snežana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *