Evo kako ona danas izgleda!

Uncategorized

Bila je NAJATRAKTIVNIJA voditeljica i u BRAKU SA POZNATIM FUDBALEROM: Evo kako danas izgleda popularna SANI ARMANI

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani rođena je 13. novembra 1980. godine u Beogradu. Svi su govorili da je jedna od najatraktivnijih žena u Srbiji, a onda se povukla i nestala iz javnog života.

Prije nego šta je počela veliku inostranu karijeru kao manekenka, Sandra je završila Fakultet lijepih umetnosti.

Nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću ”Armani”. A u par navrata je priznala kako joj je Armani bio uzor i zvijezda vodilja.

Sani Armani radila je kao manekenka i model, a široj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović “Crveno”, gdje je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kog se nakon toga i udala, rodila sina, a potom se razvela.

Sandra je veliku sreću poslije našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ na televiziji ”Pink”, tek kada je položila vožnju. A prva saradnja sa ”Pinkom” desila se 1997. godine za popularni ”Pink Džingl”.

Za sebe je priznala da je noćna ptica, tvrdoglava, ali ponekad i usamljena te sklona krajnostima. Izjavila je kako sebe smatra osobom koja ima mnogo samopouzdanja i koja zna da bude posesivna.

Podsjećamo, Sandra je 2009. godine učestvovala u VIP izdanju “Velikog Brata”.

POGLEDAJTE SLIKU ISPOD NA LINKU:

Novi.ba/Pulsonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *