SIPAJTE OVU MJEŠAVINU NA ZALEĐENE BRAVE I GLEDAJTE MAGIJU NA DJELU! Nevjerovatan trik, sve je gotovo za 10 sekundi (VIDEO)

ZANIMLJIVOSTI

Minusi su stigli, a sa njima i zaleđena brava i smrznuta stakla…

Najveća greška koju možete da napravite jeste da pokušate da ih otvorite na silu. Mnogi i ne znaju da se ne preporučuje otapanje vrelom vodom, tako možete oštetiti i vrata i bravu. Ukoliko pri ruci nemate tople vode, tad se pokušajte nasloniti na vrata i pomaknuti ih malo svojom težinom – ovaj trik ponekad pomogne da led koji drži vrata popuca.

Ipak caka koja uvijek provjereno radi i koja rešava problem za 10 sekundi jeste posebna mješavina koju je najbolje da pripremite pre nego što izađete iz kuće.

Na litru vrele vode stavite kašičicu soli, dobro “primoćkajte” da se so otopi. Taman dok izažete napolje, voda će se prohladiti dobvoljno. Pažljivo sipajte preko zaleđenih površina, po ivicama vrata i preko kvake. Gledajte magiju koja se odvija…

Sve ovo možete izbjeći ako premažite gumu oko vrata automobila nekom masnoćom, tako se neće zalediti. To može biti glicerin, vazelin ili čak jestivo biljno ulje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *