OŽENIO SE VLADA STANOJEVIĆ – TEK DA VIDITE KO JE MLADENKA, BLISTALA U VJENČANICI: Objavili sliku sa svadbe, čestitke pristižu

ZANIMLJIVOSTI

Bivši voditelj Vladimir Stanojević oženio se partnerkom s kojom je već neko vrijeme u vezi, a ceremoniji u Americi je prisustvovalo samo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi.

Nekada popularno TV lice, otišao je u SAD prije više od pet godina i otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želio da “uči jezik”, a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu. Spekulisalo se više puta kako voditelj tamo mijenja djevojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Sada je i zvanično, Vlada je izgovorio sudbonosno “da”, o čemu svedoči fotografija s vjenčanja Stanojevića i njegove djevojke, Amerikanke, a do koje je Kurir došao.

1149779-vlada-stanojevic-ff

Foto:Printscreen

Na slici mladenci sjede za stolom okićenim cvijećem i bijelim detaljima, a dok je Vlada nosio svečano odijelo i bijelu ružu na reveru, njegova izabranica blistala je u vjenčanici. Sudeći po osmesima i zagrljaju, djeluje da je bračni par presretan što je ozvaničio svoju vezu.

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigde. Kako smo uspjeli da saznamo, njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu prije nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

2431117-vladimir-stanojevic-ff

Foto:Kurir

Podsjetimo, Vladimira je bivša djevojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana potjernica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

Novi.ba/Kurir.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *