Progovorio je o smrti sina,imao je snage za to,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

ŽIKA TODOROVIĆ PROGOVORIO O SMRTI 3-GODIŠNJEG SINA, smogao snage da izgovori teške riječi: “U duši mi je rupa”

Njegov trogodišnji sin Dejan, kojeg je dobio u braku sa suprugom Anom, preminuo je u njihovom obiteljskom domu u prosincu 2017. godine, a glumac o nevolji koja ga je zadesila nije imao snage govoriti.

Iako nije pretjerano sklon medijskim istupima srpski umjetnik Srđan Žika Todorović ovih je dana dao jedan od rijetkih intervjua nakon što ga je prije tri godine zadesila najveća životna tragedija. Njegov trogodišnji sin Dejan, kojeg je dobio u braku sa suprugom Anom, preminuo je u njihovom obiteljskom domu u prosincu 2017. godine, a glumac i glazbenik o nevolji koja ga je zadesila nije imao snage govoriti.

-Otkako nam se desilo ono sa Dekijem, izgubio sam apetit zbog depresije. I ja, i moja Ana. Smršavio sam jer ne mogu jesti. Razmišljali smo oboje o drugom djetetu, i ne znamo. Nikad se gore u životu nisam osjećao. Ja osjećam to kao neku rupu u duši koja je nenadoknadiva. Svi mi govore: ‘Moraš nastaviti dalje, moraš napraviti drugo dijete…’ A onda mi razmišljamo, pa je krenula ta korona i sve ostalo. Ne zna čovjek što da radi kad mu se tako nešto dogodi – započeo je svoju ispovijest Todorović za portal Nova RS i dodao kako ne zna nikoga koga je zadesila slična tragična sudbina.

– Ja ne znam nikoga kome se tako nešto dogodilo. Baš u trenutku kada je on počinjao sa mnom razgovarati, kada smo počeli graditi odnos oca i sina, počeli razgovarati, sve sa njegovim zapitkivanjima ‘a zašto tata ovo, a zašto ono’ – tad se to desilo. Opet pomislim, ima i gorih varijanti – da je stariji, sve bi bilo teže i teže. Ili barem ono – zaspao je i nije se probudio, barem se nije mučio… – kazao je glumac. Otkrio je i kako je gubitak sina utjecao na njegov odnos sa suprugom Anom s kojom je već više od dva desetljeća.

– Nije bilo ni govora o tome da se zbog toga rastanemo. Život je tu da se proživi zajedno. Krivim samog sebe. Normalni i zreli ljudi za takve stvari nikada ne krive onog drugog. Pitanje je da li smo uopće mi krivi ili je takva sudbina. Ovo je prvi put da pričam o tome javno, ali rupa u duši uvijek će stajati. Ja inače pišem pjesmice samo za svoju dušu, ali to ne izdajem jer sam suviše sramežljiv bubnjar… Ima i osobnih stvari, onako duboko osobnih. Ima jedna pjesma koja je posvećena baš Dekiju – kazao je Srđan.

Podsjetimo, maleni Dejan preminuo je u prosincu 2017. godine u domu Todorovićevih. Obdukcijom je ustanovljeno da je dječak preminuo od sindroma iznenadne smrti koja se javlja kod djece. “Umro je u snu. Nije se otrovao, niti bilo što drugo, već nas je jednostavno napustio. Ovo je jedan od onih misterioznih slučajeva. Sve je bilo u redu s njime. Nije ni srce, ni gušenje, ni trovanje. Dejan nikada ranije nije bio bolestan”, izjavila je tada neutješna majka Ana Todorović.

(večernji.hr)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *