TOZOVAC SE OŽENIO U 84. GODINI ŽIVOTA, ali nije očekivao da će se ovo desiti: Svi su iznenađeni, PJEVAČ SE OGLASIO SA NOVIM VIJESTIMA!

ZANIMLJIVOSTI

Narodni pjevač Predrag Živković Tozovac riješio je da u 84. godini svog života kruniše ljubav sa ženom sa kojom je proveo prethodne četiri decenije, a vijest o vjenčanju naišla je na veliki odjek u javnosti.

  – Umoran sam od svega. Nisam očekivao da će naše venčanje izazvati ovoliku pažnju. Sa druge strane, prija mi kada vidim da su ljudi još uveijk zainteresovani za mene i ono što radim. Sada mi je potreban odmor i zato na neko vrijeme odlazimo na Kosmaj – istakao je Predrag za jedan domaći magazin.

tozovac-1

Par je ipak želio da vjenčanje u njihovom domu na Voždovcu protekne u intimnoj atmosferi, u prisustvu matičara, kumova i najbližih prijatelja, ubrzo su shvatili da o ovom događaju bruji cijeli region.

 – Željeli smo da se vjenčamo daleko od očiju javnosti, ali zahvaljujući jednoj fotografiji, koju je moja kćerka poslala svojoj drugarici, sve je objelodanjeno – ispričala je Emilija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *