Ova zvijezda granda je smrsala do neprepoznatljivosti,niko ne moze da vjeruje!

ZANIMLJIVOSTI

ZVEZDA GRANDA SMRŠALA 70 KILOGRAMA, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO ONA: Žiriju vilice do poda, kakav struk!

Popularna zvijezda „Granda“ Krstinja Todorović ne skida osmijeh sa lica od kada je uspela da skine 70 kilograma. Imala je jasan cilj pred sobom i uspela je uz pomoć operacije želuca da ga i ostvari.

screenshot-12

– U ovoj godini sam imala razne preokrete na svim poljima. Zdravlje sam stavila na prvo mjesto, kao i skidanje kilograma. Odlučila sam se na operaciju želuca kako bih ispunila ono što mi je bio san. Prijatno sam iznenađena jer nisam mogla sebe da zamislim sa vitkom linijom – govori Krstinja za „Blic“, koja je skinula 70 kilograma.

– Sada već imam 70 kilograma manje, dok je moja početna kilaža bila 142 kilograma. Plan mi je da smršam još 15 kilograma – iskreno poručuje pjevačica, koja je nailazila na različita mišljenja.

screenshot-13

– Bilo je raznih situacija u životu. Mnogi su negodovali zbog mog viška kilograma, dok me sada tapšu po ramenu, jer sjajno izgledam. Probala sam razne faze mršavljenja, ali ništa mi nije uspjevalo. Značila mi je podrška Marije Šerifović kao mentora. Svim srcem je uz mene kroz cijelo takmičenje – izjavljuje Krstinja za „Blic“, koja za kraj dodaje kako u planu ima da snimi cover duetske pjesme.

– Planiram u skorijoj budućnosti da snimim cover dueta sa kolegom Željkom Vukčevićem, biće to divno iznenađenje – zaključuje pjevačica.

Izvor:Puls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *