Evo kako Đošina zena iz serije izgleda danas,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

PORODIČNA TRAGEDIJA OBILJEŽILA JE NJEN ŽIVOT, SJEĆATE LI SE ĐOŠINE ŽENE iz “Porodičnog blaga”: Evo gdje je ona i KAKO IZGLEDA DANAS (FOTO)

Glumica Jelena Čvorović Paunović, koju pamtimo po ulogama u “Srećnim ljudima” i liku Kasandre iz “Porodičnog blaga”, i dalje je aktivna na polju glume, ali češće glumi u pozorištima. 

– Moja kćerka je jednom rekla da joj niko ne vjeruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promijenila (smijeh) – kazala je čuvena Kasandra nedavno.

Jelenu je, naime, prije nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug preminuo, te od tada nosi veliku tugu u svom srcu. Sa njim ima i kćerku, ali njena zanimljiva priča iz mlađih dana je svima poznata.

Kada je imala 15 godina upoznala mladića koji je služio vojsku, a bio je 12 godina stariji od nje. Jelena tada nije željela ništa da ima sa njim, ali je voljela da ga gleda kako svira violinu, pa ju je čak on donekle naveo da upiše glumu. Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao.

Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon. Poslije toga je uspjela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vrijeme vojske nije imao kosu.

Srela ga je prije nekoliko godina. Odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila kćerku, sa suprugom koji je preminuo.

screenshot-from-2021-01-05-19-28-31

foto: Printscreen

(Novi.ba/Srbija danas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *