“Božić 2019. i Božić 2020. godine – razlika je 75 kilograma, a UVELA SAM SAMO DVIJE PROMJENE”

ZANIMLJIVOSTI

Krečel Karter (30) je za samo godinu dana potpuno transformisala svoj izgled. Ona je zbog hronične bolesti, kako kaže, bila vezana za krevet. To ju je dovelo do 140 kilograma, a kaže da nije mogla ni da stoji duže od 45 minuta.

Riješila je da promeni svoje navike i dovede tijelo u red kako bi mogla da vodi normalan život i stara se o svojoj porodici.

To je uspela da uradi za samo godinu dana, pa je podelila sliku iz decembra 2019. i decembra 2020. godine. Razlika je nevjerovatna, a podelila je i svoju tajnu.

Krečel se za početak odrekla brze hrane koju je, kako sama kaže, konzumirala u pretjeranim količinama. Uz to, smanjila je i količinu porcija. Počela je da hoda svaki dan – u početku napor joj je bio čak i 1.500 koraka, a sada sa lakoćom pređe 20.000 koraka dnevno.

– Božić 2019. i Božić 2020. godine izgledaju sasvim drugačije, a ne mislim samo na svoj izgled. Ovog Božića mogla sam da normalno dišem, da sve spremim i da mi ostane energije za goste – poručila je ona.

Bio joj je to i prvi Božić poslije mnogo godina da, kako kaže, nije bila očajna zbog svog izgleda, i prvi praznik u kome se nije prejela.

– Moj uspjeh u ovome pokazuje da ja mogu sve. Posebne prilike me neće vratiti na početak jer već sutradan se vraćam zdravom stilu života. Sada imam 65 kilograma i ojsećam se bolje nego ikada prije. Konačno mogu da uživam u životu! – poručila je ona.

(Zenablic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *