Sjecate li se nje,a evo kako danas izgleda sa 78 godina!

ZANIMLJIVOSTI

SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ SERIJE “DINASTIJA”: Jedan muž je ostavio, drugi umro – A EVO KAKO ONA DANAS IZGLEDA, IMA 78 GODINA

Vjerovatno ne postoji osoba koja se ne sjeća dobre, prelijepe i nježne Kristal Karingron koju je u megapopularnoj seriji o bogatoj porodici tumačila Linda Evans.

Ovoj dami ledenoplavih očiju s platinasto plavom kosom serija je donijela je neverovatnu slavu, ali i pet nominacija te jedan osvojeni Zlatni Globus alijoj je i obezbijedila epitet jedne od najvećih ikona pop kulture osamdesetih. Ali privatno je proživljavala brojne turbulencije!

Dinastija je odmah na početku emitovanja 1981. godine postala mamac za preko 150 miliona gldaoca koji su je pratili širom sjeta. Otvorila je vrata današnjim sapunicama i mnogi smatraju da je malo koja do sada uspela da bude tako dobra kao ta ABC-jeva . Reč je o seriji koja je prva na male ekrane uvela pojam luksuza, gde se progovorilo o homoseksualnosti i plastičnim operacijama, a pažnju je privlačila zbog intrigantne priče, raskošnog enterijera i atraktivnih uloga. Među glavnim ulogama bila i Linda Evans.

Kad je zbog nje postala prava zvijezda televizije, zahvaljujući ulozi Kristl Karington, glumici svi su proricali neviđenu slavu. Ali, život je pisao druge romane. Nakon kultne serije Linda Evans se povukla iz glume, snimivši tek nekoliko nezapaženih uloga čak se i rijetko pojavljivala u javnosti. Pisalo se kako je lijepo ostarila i da i dalje pleni pažnju, a onda je 2017. godine u javnost procurio snimak njenog hapšenja. Pokazala je sasvim drugačiju Lindu koju gotovo niko ne bi prepoznao.

Policija je tada kod nje u automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept, a glumica se pravdala da ih je uzela zbog bolova u leđima. Ali njeno hapšenje dogodilo se 2014. godine, a dobila je uslovnu kaznu.Tada je priznala da je godinama patila od depresije i da je razmišljala  i o samoubistvu. O svemu je detaljno i otvoreno progovorila u knjizi ‘Recipes for Life’.

Iza zvezde omiljene serije 80-ih su dva razvoda, a onaj od Džona Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe djevojke potpuno ju je slomiuo.

– Bila sam ljuta i tužna, ali danas mi je drago zbog svega jer me upravo Džon nagovarao da se odreknem karijere. Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u Dinastiji – priznala je. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s muzičarem Janijem. Tada su počeli njeni odlasci kod estetskih hirurga. Kada joj ni novi izgled nije usrećio, posegnula je za dro*om.

Danas Linda Evans ima 78 godina i dalje snima filmove i serije. Godine 2009. je pobijedila u četvrtoj seriji britanskog rijalitija ‘Hell’s Kitchen’. Drugi suprug Sten Herman preminuo je od leukemije 2002. a danas ima partnera koji je anoniman. Postoje glasine da su se tajno vjenčali.

238787-profimedia0508320067-ff

foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *