Evo kako Aljoša sada izgleda,iznenadit cete se!

ZANIMLJIVOSTI

BIO JE NAJLJEPŠI SRPSKI GLUMAC, a dugo ga nismo vidjeli: Aljoša Vučković napunio 74 godine, borio se sa bolešću, a nedavno je doživio veliki gubitak! EVO KAKO IZGLEDA

Aljoša Vučković, poznati glumac, sredinom decembra napunio je 74 godine, a već dvije godine nije aktivan u svijetu glumce.

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je svojevremeno u jednom od posljednjih obraćanja javnosti, ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

– Mislim da sam dovoljno uradio. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvatam bilo šta. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno ni bahato to što sada tražim neki svoj mir – kazao je bio.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića.

deuk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dvn01eqv8vzmfkotg2ywuwywe3owqxowy0ndi3nwvjntc3y2m1mteuanblz5gtas0cgacbaae

foto: RAS Srbija

Aljoša Vučković je tumačio ulogu mletačkog državnika Jovana Dandola u “Nemanjićima”, što je bila njegova posljednja televizijska uloga pred povlačenje.

Glumac Mirko Babić nas je napustio u novembru mjesecu prošle godine, a tada je Aljoša govorio o njemu kao svom velikom prijatelju.

– Bili smo kolege i Mirko je moj dobar drug i mnogo mi je žao što je izgubio bitku. Znam da je bio bolestan i baš mi je žao – kazao je Vučković tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *