NJEGOV GOVOR TIJELA OTKRIVA SVE: Ovo je znak da je LUD ZA VAMA, A TO NEĆE DA PRIZNA

ZANIMLJIVOSTI

Neki odnosi tek počinju sa sramežljivim pogledima i sramežljivim pokušajima da se držite za ruke…

Ili ste možda dugo u vezi, ali ona pokušava zadržati udaljenost i skriva oči …

Ovi znakovi će vam pomoći da razumijete što se događa u vašem odnosu bez ikakvih riječi.

Sve je u redu. Sviđate se jedno drugome.

g1

Primijetili ste da vaš partner ‘hvata’ vaš pogled i drži pogled još dulje nego što bi trebao. Ako se nakon nekog vremena radnja ponavlja, možete biti sigurni mu se sviđate.

g2

Ako se tijekom razgovora ili šetnje vaš partner pokušava okrenuti prema vama, to je svakako znak da je zainteresiran.

g3

Ako žena ima osjećaje prema tebi, podsvjesno saviti  tijelo prema vama dok  naizgled normalno sjedi.

g4

Muškarci, u ovom slučaju, pokušavaju izgledati veće i jače. Uspravljaju se rukama. Tijekom razgovora, ponekad se oslanjaju na zid s rukom na razini ramena kako bi ušli u vaš osobni prostor.

g5

Ako počnete primijećivati da vam ruke često dodiruju slučajno (čak i ako za to nema pravog razloga), možete biti sigurni da je interes za vas ogroman.

g6

Ponekad biste mogli primijetiti da je, nakon što priča neku šalu, osoba gleda u vas i čeka vašu reakciju. To je očigledan znak simpatije; inače, zašto bi to radio?

g7

Muškarci se obično prestanu smijati ”široko” oko dobi od 5-6 godina. Ako primijetite da muškarac u vašoj blizini ima holivudski osmijeh, to definitivno može značiti da je stvarno sretan.

g8

Ako primijetite da je osoba počela koristiti iste gestikulacije i intonacije kao vi, to ne znači da je vas pokušava zadirkivati. Vjerojatnije je da mi se sviđate i podsvjesno vas kopira.

Nešto nije u redu. Morate razgovarati.

g9

Uvijek pokušavate nešto reći svom partneru, ali se događa trenutak neugode: njegovo tijelo je okrenuto od vas,  ne gleda vas u oči i pokušava zadržati udaljenost. To su svi bezuvjetni znakovi problema i antipatije.

g10

Kada druga polovica pokušava izbjeći intimnost, to je alarm za vaš odnos.

g13

Ako svaka vaša šala nailazi na  neiskren i napet osmijeh ili ako svaku vašu inicijativu slijedi slabo oduševljenje, to vjerovatno znači da niste interesantni vašem partneru. Ne biste trebali trošiti vrijeme.

g11

“Blokade” tijelom tijekom razgovora, poput prekrštenih ruku i nogu, razlog su za razmišljanje ako je sve u redu u vašem odnosu. Ako je njegov glas nejasan, njegov govor je nervozan, a njegov pogled uvijek dolje, vrijedno je paziti na to.

g12

Tijekom šetnje, ako zaostajete i vaš partner se ni ne osvrće ili usporava, to znači da je vaš odnos počeo prestajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *