Sve je probala naknadno da objasni!

ZANIMLJIVOSTI

DORIS PINČIĆ DANIMA NAPADAJU ZBOG FOTOGRAFIJE NAKON ZEMLJOTRESA: Voditeljica se danas oglasila i pokušala da objasni

Voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica od ponedjeljka napadaju zbog objave koju je na dan prvog potresa u jutarnjim satima s epicentrom u Petrinji, objavila na društvenim mrežama. 

doris6

Taj se potres osjetio i u Zagrebu, a voditeljica je pozirala s usisavačem i napisala da se ona u takvim situacijama najprije smije, a potom kreće usisavati.

“I tako… Još jednom smo se tresli… Još jednom smo se prepali… I još jednom nastavili dalje sa životom… Jer… Što se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda”, napisala je.

S obzirom na to da je dan kasnije uslijedio mnogo jači potres koji je odnio sedam života i domove brojnih stanovnika Petrinje, Gline, Siska i okolice, voditeljicu se napadalo na društvenim mrežama i na forumima.

Sad je odlučila javno napisati svoju stranu priče.

cf7ec453-8f95-47ee-9ed4-e9114e26612d

“Nekoliko vas me kontaktiralo u vezi storyja koji sam objavila neki dan i koji vas je pogodio. To nije bio trenutak razornog potresa već onog prvog, dan ranije u kojem nije bilo ljudskih žrtava, nekima je od vas nažalost izgledalo drugačije. U stresnim situacijama kad se bojimo, sami smo, radimo greške i ljudski je priznati ih. Godina je teška svima na razne načine, očito takva mora ostati do kraja. Ako će tako biti lakše istresite se ovdje, razumijem i to u novu ponesimo mir, ako je moguće. Svako dobro svima od srca”, napisala je.

Doris je od utorka aktivna u dijeljenju načina na koje se može pomoći stanovnicima pogođenih područja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *