Suzne su joj oci bile,pogledajte ovo!

ZANIMLJIVOSTI

JELENA KARLEUŠA SINOĆ PRVI PUT PROGOVORILA O VRANJEŠU: Oči pune suza, evo šta se ZAISTA DESILO (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša sinoć je bila gošća popularne emisije “Šok tok” na televiziji “Prva”.

Pjevačica je progovorila o novom albumu nakon osam godina.

– Za ovih osam godina nije da nisam radila a ma baš ništa. Pet godina rada na “Zvezdama Granda”, ozbiljnog muzičkog projekta, četiri dueta za ovo vrijeme. Prošlo je osam godina. Fanovi su nezasiti, a hodam po mukama turbulentnog života – govori JK, pa dodaje:

– Riječ je o gigantskom projektu. Otkriću da će se naziv albuma biti “Alfa” – ističe pjevačica.

jelena1

Jelena je konačno prvi put progovorila o tejskobnom periodu i skandalu s Ognjenom Vranješom.

– Željela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč – govori Karleuša i dodaje:

jelena2

– Isina je da su sve slike koje su plasirane, nastale su bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni prećeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljidi koji stoje iza toga su neljudi. Čovjek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnijela – ističe pjevačica i dodaje da je bila žrtva ucjene:

jelena3

– Ucjenjivana sam tim slikama. Ultimatum je bio da budem s nekim s kim nikad nisam bila. Moj dželat nije bio taj jadnik, već pojedini mediji. Moja majka je usred toga i umrla – priča Jelena, a na pitanje kako je to uticalo na njenu porodicu, pjevačica je zaplakala, pa su morali program da prekinu reklamama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *