Imala je 120kg a pogledajte kako danas izgleda!

ZANIMLJIVOSTI

IMALA JE 120 KG, A ONDA JE SAZALA DA JE MUŽ VARA: Ismijavao je s LJUBAVNICOM, A ONDA JE SMRŠALA 46 KG, EVO KAKO SAD IZGLEDA (FOTO)

Betsi Ajala iz Teksasa tek što je sa suprugom dobila ćerkicu, doživela je strašan udarac. Na njegovom telefonu je, naime, pronašla poruke koje je razmjenjivao sa svojim ljubavnicom, inače koleginicom sa posla. To nije bilo najgore – poniženje je uslijedilo kada je vidjela da su joj se oboje stalno podsmijavali na račun viška kilograma.

To je bilo 2013. godine i u tom trenutku je Betsi imala 120 kilograma. Tek se, kaže, porodila i trudila se da se što pre otarasi viška koji je, kaže, imala cijeli život a u trudnoći se dodatno nagomilao.

Sa njim sam bila od 17. godine i praktično sam ceo svoj život posvetila toj vezi i njemu. Za to vreme, on me je varao sa koleginicom a između sebe su me zvali debela krava i još milion pogrdnih naziva, i praktično sam bila uništena. Nisam znala šta da radim sa sobom. Bila sam gojazna, imala šestomjesečnu kkćerkicu i cijeli život mi se raspadao pred očima – priseća se Betsi.

Prirodno, pala je u depresiju, ali nije dozvolila sebi da predugo očajava. Rešila je da preokrene svoj život. Za početak, izbacila je iz ishrane sve grickalice, i počela je da ide na Zumbu sa sestrama.Kilogrami su se topili – svega dvie godine kasnije, imala je 46 kilograma manje, i nastavila je da mršavi. U međuvremenu je zavoljela zdravu ishranu i vježbanje i postala je i lični trener.

– Kada se sada osvrnem na cijelu situaciju, to što mi se desilo sa mužem zapravo je bilo prikriveni blagoslov jer je pitanje da li bih se inače natjerala na takvu transformaciju. Cijelog života sam se molila da mi se život promijeni i dobila sam priliku. Bila je bolna, ali odgovoreno mi je na molitvu i ja sam zgrabila tu šansu. Sada sam zahvalna na svemu što mi se dogodilo – kaže Betsi.

– Ranije nikad nisam htela da se bavim sportom jer sam mislila da će mi se svi smijati zbog viška kilograma. Cijelog života, od osnovne škole, izložena sam uvredama zbog viška kilograma, a tešila sam se hranom. Riješila sam da to mora da se promijeni, zbog mene ali i zbog lćerke. Na nju sam prenijela svo svoje znanje o zdravoj hrani i vježbanju. Htjela sam da bude ponosna na svoju mamu i da joj služim kao pozitivan primjer – zaključuje ona.

POGLEDAJTE SLIK ISPOD NA LINKU:

https://www.instagram.com/p/CDU5egSlBKe/?utm_source=ig_embed

I kao što to obično biva, Betsi nije promijenila samo izgled, već i pogled na svijet. Prošle godine se ponovo udala, a uskoro će po drugi put postati mama. Njena kćerkica će dobiti brata.

Novi.ba/Žena.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *