Evo koje škole su završile nase pjevacice!

ZANIMLJIVOSTI

EVO ŠTA OD ŠKOLE IMAJU DOMAĆE PJEVAČICE: Ceca završila smjer svinjarstvo, A KARLEUŠA ZAVRŠILA…

Obrazovanje estradnih ličnosti uvek je aktuelna tema. Neki od njih hvale se fakultetskim diplomama,drugi mudro ćute o svom obrazovanju,a treći se brane kako za uspjeh na estradi taj papir apsolutno nije potreban, što često ume i da bude i tema podsmijeha na društvenim mrežama. 

O tome ko ima završenu školu,a ko ne govorilo se u emisiji “Grand News”, a mi smo za vas izdvojili one najzanimljivije.

Svakako neki od muzički najobrazovaniji su Željko Joksimović, Lena Kovačević, Aleksandra Radović i Bilja Krstić koji su završili Muzičku akademiju.

aeafbbe0320007b94212bef9a28a519b39dd118c

Seka Aleksić je željela da ima zanat, završila je frizersku školu što joj danas, svakako dobro dođe ako sama želi da napravi frizuru, a Ceca četiri razreda veterinarske škole, smijer svinjarstvo u rodnom Žitorađu.

ceca1

A da je Pravni fakultet uvijek bio u trendu pokazuje i činjenica da njegovu diplomu posjeduju i Suzana Mančić kao i Nada Obrić koja je radila i kao pravnica u opštini.

Pjevačica Rada Manojlović započela je studije ekonomije, međutim ponela je pevačka karijera pa do diplome ekonomiste nikad nije stigla.

rada-manojlovic-instagram

Iako je završila studije Međunarodnog biznisa u Atini, Nikolija Jovanović ipak je krenula stopama svoje majke i pridružila se estradnom nebu nakon završenog fakulteta.

Da im je pjevačka karijera bila prioritet dokaz su Severina, Ljuba Aličic, Zorica Marković, i Zlata Petrović koji imaju samo Osnovnu školu, a dio ovog jata je i Dara Bubamara.

1-dara

Čini se i da je zanimalje trgovca djelovalo ambiciozno, te su ovu srednju školu završile Jelena Karleuša, Dragana Mirković, kao i Mira Škorić.

jelena

Cijeli prilog pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *