Pogledajte sada kako izgleda ova glumica?

ZANIMLJIVOSTI

IMALA JE 12 GODINA KAD JE GLUMILA U “ZONI ZAMFIROVOJ”, a da je vidite danas: Udata je za 23 GODINE STARIJEG, EVO KO JE ON! (FOTO)

Imala je 12 godina kada se pojavila u filmu “Zona Zamfirova” 2002. godine, od tada do danas gledali ste u “Ranjenom orlu”, “Afterpartiju”, “Žigosanima u reketu”, “Državnom službeniku”, a ove godine vam se predstavlja ulogom u novoj seriji.

Lijepa Jana Milosavljević bila je u žiži interesovanja zbog kontroverzne uloge u filmu “Afterparti”, u kojem je glumila promoterku popularnog splava, očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Poslije je zablistala u seriji “Žigosani u reketu”, a sada je opet gledamo na malim ekranima.

Glumica Jana Milosavljević igra u “Zlatnim danima” reditelja Marka Sopića i scenarista Gordana Mihića i Marijane Čulić Vićentić. Serija se emituje od 14. decembra na televiziji Pink. U novom ostvarenju na našim malim ekranima igraju i Tamara Krcunović, Andrija kuzmanović, Snežana Savić, Milutin Mima Karadžić…

smkk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpfn01eqv8vzmflnmvkzdc2m2mzztc4n2uwzde4mtyxytzjzdu1mmmuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Printscreen, pink.rs

I dok će Janu publika pratiti kroz njen novi glumački zadatak, ne zaboravlja se ni njen glumački debi male Zone iz 2002. u filmu Zdravka Šotre (još dva puta je sarađivala sa Šotrom, a numeru za film o Zoni komponovao je njen stric Predrag Milosavljević). Javnosti je bio veoma zanimljiv podatak da je glumica ćkerka čuvenog pjevača i muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe “Galija”.

Zanosna Nišlijka (Jana se rodila 1990. u Nišu, odrasla je na Dorćolu) igra i u pozorištu, a prate je komentari da je izrasla u prelijepu mladu ženu.

Jana je i mama jednog Joakima kog je dobila sa rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem koji je od nje stariji 23 godine.

247217-filip-ff

foto: Printscreen, Youtube

Jana i Filip dokaz su da ljubav ne pita za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, zaljubili su se i dobili sina.

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dijete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima ćerku Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja i Anastasiju.

Kako je ispričala u intervjuu za Gloriju, dugo nisu mogli da odaberu ime za sina.

“Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mjesec poslije rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je htio, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće”, rekla je Jana.

(Novi.ba/Žena Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *