OVA SLIKA JE RASTURILA 1 BRAK, VIDITE LI ŠTA JE SPORNO? Pažljivo pogledajte iza djevojke

ZANIMLJIVOSTI

Kejtlin Re, Instagram influenserka, doživjela je nevjerovatnu neprijatnost, nakon što je na društvene mreže postavila svoju fotografiju, slikanu ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Vjerujemo, da smo svi makar jednom u šali rekli: “Valjda više vjeruješ meni, nego svojim očima?”

Jer istina, nekad treba da verujemo sopstvenim instinktima i onome čemu svedočimo, a ne onome što nam neko govori.

Ali, šta kada nas oči zaista varaju?

U tom slučaju, dođe do ogromne zbrke koja je prijetila da uništi ne samo praznike, već i život jedne porodice.

Naime, Kejtlin Re, Instagram influenserka, doživjela je nevjerovatnu neprijatnost, nakon što je na društvene mreže postavila svoju fotografiju, slikanu ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Na prvi pogled, reklo bi se da je objava potpuno bezazlena. Uostalom, šta je tu čudno? Lijepo obučena djevojka, jelka, ukrasi…

Ipak, ono što je cokelu situaciju učinilo jezivom je poruka koju je dobila od jedne djevojke, koja je istakla da se iza Kejtlin nalazi njen otac i to sa ljubavnicom, prenosi Unilad.

“Ma da li se ti šališ sa mnom? Ono iza tebe je moj otac koji je rekao da ide na poslovni put. Znala sam da je takav!”, napisala je bijesna djevojka.

Kejtlin je šokirano tu poruku, kao i sve skrinšotove i svoju fotografiju, podijelila na Twitteru sa porukom: “Srećan vam Božić, a ja sam upravo uništila jednu porodicu objavom na Instagramu”.

Fotografija je brzo postala viralna, ali, nakon nekog vremena, javio se Bruno, dečko koji je zapravo na fotografiji sa svojom djevojkom.

“Hm, mislim da si malo pogrešila djevojčice. Na fotografiji sam ja, a koliko znam ja ti nisam tata”, istakao je Bruno i ako ništa, olakšao Kejtlin, koja je zbog cijele situacije imala grižu savjesti, iako nije ni za šta kriva.

Nakon ove cijele zbrke, nadamo se samo da djevojka nije napravila neki problem u porodici zbog fotografije na kojoj nije, kako se ispostavilo, njen tata.

POGLEDAJTE SLIKU ISPOD NA LINKU:

https://www.instagram.com/p/B6b3wRIn8VG/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *