Ana nije zadovoljna komentarima,pa se oglasila!

ZANIMLJIVOSTI

ANA BEKUTA PJEVALA U SKUPŠTINI – DOBILA SUROVE KOMENTARE, PA SE OGLASILA: Evo šta je poručila nakon snimka koji je UZDRMAO SRBIJU

Ana Bekuta je objavila video snimak na društvenoj mreži Tviter, pa izazvala kako negativne, tako i pozitivne komentare, a sada se i ona oglasila pa dala svoj sud.

– Opustite se molim vas, i ne brinite zbog pjesme u Skupštini. Kamo sreće da se iz tog zdanja više čuje dobra pjesma, a mijenja gluposti, koje često čujemo. Nije mi bila namjera da ikoga povrijedim, već da razveselim ljude pjesmom u ovo turobno vrijeme, pa makar to bilo i iz ovog zdanja – napisala je pjevačica na svom Tviter nalogu.

Pjevačica se pojavila u Skupštini, a nosila je haljinu, beretku i priznala šta nije odolela da uradi. Bekuta je kako je sama rekla “pustila glas” i zapjevala svoju hit pjesmu.

Na društvene mreže pevačica je objavila snimak kako peva u Skupštini i izazvala brojne komentare divljenja, ali i neke kojima “nije bilo pravo”.

“Ljudi ovo je Ana Bekuta…ovo je nešto najbolje što se desilo u toj zgradi zadnjih 30 godina”, “Ti si car”, “Bravo, Ana”, samo su neki od pozitivnih komentara, ali je bilo i onih koji se nisu složili:

“Da li je Skupština mjesto za to?”

(Kurir.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *