Vratio sve pare predsjedniku

ZANIMLJIVOSTI

KO JE PENZIONER KOJI JE VUČIĆU VRATIO PARE: Nije prvi put da odbije pomoć od države, EVO ŠTA MU JE NAPISAO 2016 GODINE

“Prestani me ponižavati! Vrati oteto!”, uz ovu poruku je instruktor letenja u penziji Mile Delić vratio nedavnu pomoć države penzionerima i predsedniku Vučiću poslao uplatnicu od 5.000 dinara.

Deliću ovo nije prvi put da pomoć države vraća, jer je uplatnicu od 5.000 dinara pre četiri godine takođe poslao lično Vučiću koji je tada bio premijer.

Sitna pomoć države po principu, uzeti mnogo pa pomagati sa sitnišom, izgleda je ostala ekonomska politika predsednika Vučića. Stoga je Delić ovu novčanu pomoć vratio na isti način kao i pre četiri godine.

– Povredilo me mnogo ovo što on meni šalje 5.000 dinara, a uzeo je od mene 307.645,00 dinara. Pa neću… napisao sam mu, neću milostinju, daj mi moju penziiju – rekao je svojevremeno Delić.

Tada je jednokratnu pomoć u iznosu od 5.000 dinara koja je isplaćena penzionerima, vratio uz poruku „Milostinju ne želim, oteli ste mi 307.645 dinara“.

Danas je Vučiću kratko i jasno poručio “Prestani me ponižavati! Vrati oteto!” i uplatnicu sa 5.000 koje je dobio od države poslao na Andrićev venac.

Sindikat penzionera: Za 7 godina penzija povećana za manje od 4.000 dinara

Inače, pedsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nedavno da će svim penzionerima do 19. decembra, pred slavu Sveti Nikola, biti isplaćena pomoć od po 5.000 dinara.

– Pomoć će dobiti 1,72 miliona penzionera. Ta pomoć će dobro doći onima koji imaju manje penzije – rekao je on.

Instruktor letenja u penziji Mile Delić poštanskom uputnicom proslijedio je Aleksandru Vučiću jednokratnu pomoć 2016 godine u iznosu od pet hiljada dinara koja je isplaćena penzionerima, sa porukom „Milostinju ne želim, oteli ste mi 307.645 dinara“.

upla-1

Milostinju ne želim, oteli ste mi 307.645 RSD . napisao je penzioner tad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *