Ona se vratila svom omiljenom poslu

ZANIMLJIVOSTI

PJEVAČICA ODUSTALA OD MUZIKE, VRATILA SE POSLU ZA KOJI SE ŠKOLOVALA: “Sada pjevam na internom odjeljenju” (FOTO)

Prije nego što su se proslavile, mnoge pevačice prvo su se oprobale u svom osnovnom zanimanju. Neke su radile kao medicinske sestre poput Indire Radić, neke u štampariji kao Milica Pavlović, a pobjednica šoua “Nikad nije kasno,” pjevačica Zorica Erić u 42. godini vratila se poslu za koji se i školovala. 

Nakon borbe sa porocim i pobjede u takmičenju veterana, pjevačica je uspjela da se vrati sa životne stranputice. Danas priznaje da je prinudna situacija u kojoj su se našli muzičari, bila okidač da počne da radi kao medicinska sestra. 

-Teško da ću skorije pjevati. Počela sam da radim u svojoj struci prije nekoliko dana i sad pjevam na Internom odjeljenju čačanske bolnice – kroz osmijeh  se pohvalila Zorica na početku razgovora. 

51ee1f6fd2b153c7605908fb2e66e0f5683dd4e8

Na pitanje kako je došlo do toga da se vrati medicini, odgovara – Prijavljivala sam se kao volonter u prvom i drugom talasu pandemije. Nakon nekog vremena, pozvali su me iz bolnice i pitali da li hoću da radim. Normalno da hoću, objeručke sam prihvatila.

Kaže da više nije mogla beskorisno da provodi vrijeme, a kako nastupa nema riješila je da pomogne onima kojima je pomoć preko potrebna. 

– Realno, ko zna do kada će sve ovo oko korone trajati. Ne mogu više da sjedim kući, nisam navikla da ne radim – ističe Zorica i nastavlja:

– Ovo je moj poziv, osnovno zanimanje. Definitivno je pjevanje ljepše i veselije, ali u ovoj situaciji treba pomoći i kolegama i bolesnim ljudima.

965d6189fd33d3032be111b63a6151a538376a35

Priznaje da je posao u bolnici ispunjava, iako radi u smjenama i do 12 sati. 

– Naporno je, ali super sam se snašla. Odmah sam krenula sa smjenama jer je mnogo osoblja pozitivno!

Iako je do nedavno i sama vodila bitku za zdravlje, nakon borbe sa alkoholizmom i narkoticima, zatim pobjede u takmičenju i promjenom svijesti, danas ponosno ističe – Mogu ja sve!

(Grandonline)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *