Čovjek je ostao u šoku,na porodu njegove žene!

ZANIMLJIVOSTI

NA PORODU SAZNAO DA GA ŽENA VARA, KADA JE VIDIO BEBU SVE JE BILO JASNO: “Ovo nije moje dijete”

Mark i njegova supruga Anna čekali su svoje četvrto dijete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri kćeri trebao dobiti sina, ali ono što se dogodilo nije se ni najmanje nadao. Dijete je bilo druge rase

Mark je bio sa svojom suprugom na porodu i nestrpljivo iščekivao svog sina, bar je tako mislio

– Čim se dijete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dijete je bilo crno – napisao je Mark na Redditu.

screenshot-34

– Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje  nego sam otkrio i da me supruga vara –  dodao je.

Mark nikada nije mislio da se takvo nešto može dogoditi jer je njihov brak jako dobro funkcionirao.

Kako kaže bili su nevjerojatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dijele slične vrijednosti, interese i hobije.

Pa kad je Anna početkom ove godine neočekivano zatrudnjela, Mark ni na sekundu nije posumnjao da se događa nešto čudno.

– Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest – objasnio je Mark.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već da ga i toliko voljena supruga prevarila.

Anna je upoznala muškarca u jednom klubu gdje su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmijenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno vidjeli, ali onda je Anna otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njezin broj.

– Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom – otkrio je Mark.

Čak su i Annini roditelji, koji su očito rasisti, Marku ponudili da mu plate odvjetnika kako bi dobio skrbništvo nad djecom. Također su mu rekli da mi novac koji su čuvali za Annu sada dali njihovim kćerima.

– Tražili su je čak i da dječaka da na usvajanje što je ona odbila. Nekoliko puta su joj prijetili ako to ne napravi da će je se odreći što su na kraju i učinili, jer je ona odbila napustiti svog sina – rekao je Mark.

Mark je dodao da ne zna treba li prihvatiti ponudu njenih roditelja jer bi s tim novcem njihove kćeri imale puno koristi, piše The Sun.

Novi.ba/24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *