U CRIJEVIMA IMAMO ČAK 15 KG OTROVA: Izbacite ih uz pomoć ove smjese! Koristite je JEDNOM GODIŠNJE!

ZANIMLJIVOSTI

Za liječenje od mnogih bolesti dovoljno je očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe oko 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži oko 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada! Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenica je da su naša crijeva zaprljana, a to pokazuju česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počev od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Postoji rješenje

Konzumiranje 1-3 kašike mljevenih semenki lana dnevno u stanju je da u roku od tri nedjelje potpuno očistiti debelo i tanko crijevo od nataložene sluzi, fekalnih naslaga i parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju tjelesne težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mljeveni lan u stanju je da apsorbuje i eliminiše toksine iz organizma i smanjuje nivo holesterola u krvi.

Za šta je sve dobar mljeveni lan

Konzumiranje mljevenog lana pomaže kod – zapaljenskih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta, zatim pomaže kod gastritisa, kolitisa, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitisa, pijelonefritisa, gojznosti i reguliše lipidni metabolizam.

Čišćenje crijeva pomoću mljevenog lana
Recept

Tri nedjelje umjesto doručka konzumirajte ovu mješavinu:

1 nedjelja: 1 kašika mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira

2 nedjelja: 2 kašike mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira

3 nedjelja: 3 kašike mljevenog lana pomiješanog sa 150 ml kefira

Ako ne možete da nabavite mljeveni lan, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte da pravite zalihe za više dana, jer može da užegne. Najbolje – svakog jutra nova porcija.

Ovu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje dva litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje vode s medom.

Čišćenje crijeva na ovoj način radi se jednom godišnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *