Kada shvatite zašto se ova beba razbolila, dobro ćete razmisliti o nekim stvarima.

ZANIMLJIVOSTI

Ovoj majci je veoma mučno što mora da gleda kako njen sin plače dok pati od bolova i svraba, koje ima zbog brojnih rana po tijelu. Kada shvatite zašto se razbolio, dobro ćete razmisliti o nekim stvarima.

Mnogi roditelji se danas dvoume oko vakcinacije svog djeteta, a da nisu precizno upućeni kakve posljedice mogu da nastanu ako izbjegnu imunizaciju. Kejli Burk je, upravo zbog onoga što je zadesilo njenu bebu objavila zastrašujuće slike surove realnosti, sa molbom roditeljima da vakcinišu svoju djecu.

Majka iz australijskog Kvinslenda je poslala je očajničku molbu svim roditeljima da vakcinišu svoju djecu, nakon što je njena beba hospitalizovana zbog varičele, piše Daily Mail, a prenosi Net.

Kejli Burk je podijelila na svom fejsbuk profilu fotografiju svoga 11 mjeseci starog sina Elija, koji je bio premlad da bi dobio vakcinu, prekrivenog zastrašujućim krastama i plikovima od bolesti koja je prouzrokovala sekundarnu infekciju u njegovom malom tijelu.

Elija ili Eli je primljen u bolnicu ovog četvrtka. Majka je rekla da su ovčije boginje počele da se pojavljuju prije nedelju dana. I ona i njena trogodišnja kćera Kalia, koja je nedavno imunizovana, isto su dobile bolest.

– S obzirom da je Kalia tek skoro vakcinisana, ona ima par pegica i plikova, ali je inače dobro – napisala je Burk.

– Ovčije boginje su kod odraslih toliko strašne i bolne da bih radije rađala bez analgetika. Dali su mi neke lijekove da bi mi pomogli sa simptomima – dodaje Kejli.

Majka je rekla da je odvela Eliju u bolnicu nakon što je prestao da pije tečnost, a kako su se njene boginje proširile i na grlo, pretpostavljala je da mu je prebolno da guta.

Rekla je da joj je kao majci bilo izrazito bolno da gleda kako njen sin plače i pati od bolova i svraba, koje ima zbog brojnih rana.

– Tako je strašno da ne mogu da zamislim ništa gore – rekla je Kejli Burk.

Zbog svega ovoga je apelovala na roditelje da obavezno vakcinišu svoju decu da se zarazne bolesti ne bi širile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *