Sally iz Virginije upoznala je oženjenog tipa na poslovnom putovanju prije tri godine.

ZANIMLJIVOSTI

“Naša veza počela je tako da mi je bio mentor i pomagao mi na poslu. Malo ljudi znalo je da je oženjen, nije nosio prsten. Bio je alfa mužjak, pametan, samopouzdan i siguran u sebe. Bio je deset godina stariji od mene pa sam ga gledala kao uzor. Hvalio me na poslu zbog čega sam se osjećala sposobnije. Bio je tradicionalan i osjećala sam se sigurno pored njega. Naša veza prešla je iz mentorstva u prijateljstvo, a potom smo postali ljubavnici. Nakon prvog poljupca rekao mi je da je oženjen, nisam mogla vjerovati. Kako je mogao imati ženu kad smo toliko vremena provodili skupa? Počeo mi je govoriti da ga ona verbalno zlostavlja i bilo mi ga je žao. Doveo me u kuću u kojoj je živio sa ženom, koja se selila po zemlji i osjećala sam se neugodno. Vidjela sam dokaze njihovih svađa, poput rupa u zidu i slomljene ograde te sam se htjela brinuti za njega”, opisala je.

“Verbalno, mentalno i emocionalno me zlostavljao”

Dodala je da joj je bilo privlačno to što je bio nedostupan, no smetalo joj je što ne mogu raditi sve što rade “normalni parovi”.

“Upoznala sam neke od njegovih prijatelja, no on nije želio upoznati moje. Shvatila sam da sve za što je optuživao svoju ženu radio je i on sam. Verbalno, mentalno i emocionalno me zlostavljao, jednom me skoro udario tijekom svađe, no obranila sam se, a on se rasplakao. Previše je popio i izazivao svađu. Nagovarao me na plastičnu operaciju i govorio da sam ‘histerična’ kad bih se uzrujala. Trebalo mi je neko vrijeme, no shvatila sam da je on taj koji je lud”, ispričala je.

Završilo je tako što je prekinula s njim, pa se pomirila jer je on plakao i ispričavao joj se.

“Sedmica dana kasnije izazvao je svađu i rekao da prekidamo. Shvatila sam da sam mu prekidom povrijedila ego pa se pomirio sa mnom samo zato da može prekinuti. Nakon toga pokušao je popraviti odnos sa ženom, no mislim da je brzo shvatio da nijedna normalna žena ne želi imati posla s njegovim egom. Ne mogu ga podnijeti, danas je samo podsjetnik na to koliko mi je samopouzdanje bilo nisko”, tvrdi Sally.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *