OTAC SAM BRINE O PETERO DJECE: TEK NAKON ŠTO JE SUPRUGA PREMINULA, OTKRIO ŠTA JE SKRIVALA U KUĆI

ZANIMLJIVOSTI

Kada su se Casie i Joe iz Canzas Cityja upoznali i zaljubili, mislili su da je cijeli život pred njima.

2015. godine su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petero djece jer su već imale dvije starije ćerke, Cloe (6 godina) i Tenley (2 godine). Međutim, ubrzo se sve promijenilo.

Joe ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su ljekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. januara 2016. godine Casey je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudio ju je oštar bol u grudima.

Dalji testovi su pokazali da Kasi nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom momentu nije imala drugih simptoma, pa je puštena da ide kući.

Joe je pokupio Cloe i Tenley iz škole kako bi proveli vrijeme kod kuće. Oni će zauvijek pamtiti taj dan, jer je Casie iznenada tog dana preminula.

Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lijekovima poslije porođaja imali fatalno dejstvo, što je Joe otkrio kada je pronašao kutiju.

Iako je bilo trenutaka kada je Joe pomislio da će odustati od svog bola i tuge, morao je da se prilagodi životu sa petoro dece.

  • Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male djece zavisi od vas – rekao je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *