Kažu da NIKO NIKADA nije dobio LJEPŠU DJECU na čitavom svijetu od ovih roditelja! Da li su ove BLIZNAKINJE zaista anđeoskog izgleda?

ZANIMLJIVOSTI

Identične bliznakinje Lea Rouz i Ava Marija prave su Instagram zvijezde – iako tek djevojčice, već su osigurale gotovo 550.000 pratilaca na Instagramu.

Nakon što im je njihova majka Jaki otvorila nalog u julu prošle godine, djevojčice su rekordnom brzinom postale popularne, a ne samo što su osvojile srca publike, već su privukle i pažnju skauta.

Bliznakinje su potpisale ugovore sa dvije modeling agencije, a iza sebe već imaju snimanja za različite brendove i časopise za djecu. Lei i Avi svakodnevno stižu komplimenti i lijepi komentari, a mnogi su složni i u tome da su “najljepše djevojčice na svijetu”.

Ove klinceze imaju popunjen poslovni raspored šest dana u nedelji, ali uprkos tome njihova majka insistira na tome da one vole svaki minut koji provedu na “poslu”.

“Rekla sam svojim kćerkama da, ako su spremne da ne odustanu od plesa i plivanja, mogu da se bave i modelingom”, napisala je ova mama u svom blogu, pa nastavila:

“Nisam bila iznenađena kada su počele da skaču od uzbuđenja i jedva su dočekale da počnu. One vole da budu u centru pažnje.

Modeling je očigledno postao gotovo porodična stvar, pa se stariji brat ovih bliznakinja Čejs Robert takođe okušao u istom. On ima svega 2.000 sljedbenika, ali je potpisao ugovor za istu agenciju kao i sestre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *