KROZ KOJA VRATA BISTE PROŠLI? Možete odabrati samo JEDNA: Evo šta vas čeka u životu!

ZANIMLJIVOSTI

Odaberite jedan prolaz.

To je put koji želite slijediti u nastavku svog života…Možda vam može pomoći u razjašnjavanju šta trebate preduzeti da biste tim putem i krenuli.

1. Vaš put je put oslobađanja.

Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvijek imate više opcija. Nikada ne želite biti sputani i ograničeni. Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima.

Radije ćete se mirno oduprijeti. Ne volite žurbu, volite vrijeme za uživanje u životu. Ponekad ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti.

Volite putovati sami, razmišljati, analizirati, donositi zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojem ima mjesta samo za jednog.

Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na poseban način.

Često i drugi imaju koristi od vaših savjeta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite, vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumijevanja za druge.

3. Vaš put je živopisan.

Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve isprobati. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija.

Radoznali ste i uvijek želite saznati više. Uvijek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvijek smiju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv.

Uvijek idete naprijed u životu, čak i ako ulazite u nepoznato.

Ne marite za posljedice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge uplašile.

Privlači vas sve što je nepoznato, volite prkositi pravilima i često ste nemarni.

Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite iskoristiti vrijeme koje vam je dato.

5. Vaš put je put stabilnosti.

Vi ste u vječnoj potrazi za mirom i niste prezahtjevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad se jednostavno ne želite potruditi. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i prijatan.

Volite znati u šta se upuštate i kad god je to moguće odabrati lakše izbore.

Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate podržati okolinu.

Poznati ste po svojoj dosljednosti.

6. Vaš put je put tišine.

Cijenite samoću u svim područjima života. Može proći mnogo vremena, a da vi ni ne osjetite da ste bili sami.

Volite mir i tišinu. Želite upijati sve lijepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje.

Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cijenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

(Izvor: Atma.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *