RADE ŠERBEDŽIJA NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE- Oglasio se i na društvenim mrežama- OPRAŠTA SE OD SVOGA NAJDRAŽEG BOSANCA (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Naš poznati glumac Rade Šerbedžija se sa dirljivim riječima i sa jednom zajedničkom fotografijom oprostio sa svojim dragim prijateljem na društvenim mrežama. Poznati glumac je otkrio da je zauvijek izgubio jednu njemu veoma dragu osobu, a radi se o njegovom prijatelju Ademu Slipicu, koji je bio ugostitelj u Los Nađelesu a koji je preminuo prije nekoliko dana.

Adem je inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a u Los Anđelesu je bio vlasnik jednoga restorana koji je bio omiljen našem poznatom glumcu. Zbog toga se Šerbedžija na društvenim mrežama, objavivši njihovu zajedničku sliku, oprostio od svoga prijatelja, a napisao je i veoma dirljivu poruku:

“Adem je držao mali Aroma Cafe na uglu Overlanda i Pico Bulevara, u kojem smo se mi došljaci iz bivše Jugoslavije, sakupljali i družili svaki put skoro svaki dan. Jeli smo tu bosanske specijalitete koje su on i njegova Amra božanski spremali i tako živjeli našu podijeljenu stvarnost u toj dalekoj i stranoj Americi, u kojoj je iz toga začaranog kutka dolazila naša Bosna i sjećala nas nekadašnjeg vremena i naših mladih života.

Adem je bio zaista božanstven čovjek. Jedan od najdivnijih ljudi koje sam u svome životu mogao da sretnem!”, napisao je potreseni Šerbedžija.

O ovom malom zavičajnom restoranu naš poznati glumac koji je napravio zavidnu karijeru i u Holivudu je često pričao u svojim intervjuima, i skoro da ne postoji njegov intervju, a da barem nije sa par riječi spomenuo svoje omiljeno mjesto u dalekom restoranu, ”Aroma Cafe” i koliko mu to mjesto znači u životu, posebno kada se zaželi domovine i svojih prijatelja sa područja bivše Jugoslavije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *