OVA MLADA ŽENA JE ZAPRAVO 50-GODIŠNJI MUŠKARAC: Slike joj gledali, a onda je neko primijetio DLAKAVE RUKE I TAJNA JE IZAŠLA NA VIDJELO!

ZANIMLJIVOSTI

Naizgled mlada japanska bajkerica, koju na Twitteru svi znaju pod nadimkom @azusagakuyuki, šokirala je 18.000 svojih pratitelja kada je otkrila da je ustvari 50-godišnji muškarac Zonggu.

Na svom je profilu Zonggu objavljivao fotke na kojima je izgledao kao mladolika i lijepa djevojka, no neki njegovi pratitelj počeli su sumnjati kada su na fotografijama uočili neobične detalje poput pretjerano dlakavih ruku.

Na jednoj se fotki u odrazu ogledala čak moglo vidjeti drugačije lice, zbog čega su neki pomislili da djevojka fotošopira svoje fotke kako bi bila ljepša.

Čitava situacija zaintrigirala je novinare, koji su odlučili pronaći djevojku i otkriti o čemu je riječ.

076f29af-5f06-4b2b-b07b-93e00ef4f2fd

U jednoj zabavnoj emisiji konačno je otkrivena i istina. Nakon što je skinuo kacigu i pokazao svoje pravo lice, mnogi su bili u šoku.

Zonggu je objasnio da je svoje fotografije uređivao u FaceAppu jer je želio sakupiti što više pratitelja, a vjerovao je kako to ne bi uspio da se predstavljao pod pravim identitetom.

“Nikog ne zanima sredovječni ujak”, rekao je.

7ff34885-cace-471e-8fd9-90ddf372b346

No upravo mu je razotkrivanje istine donijelo još veću popularnost te je postao viralni hit, a brojni internet korisnici pohvalili su ga za dosjetljivost i vještinu.

“Tip izgleda ljepše od mene. Ovo je obmana”, našalila se komentatorica.

“Dokazao je da ne treba vjerovati svemu na internetu”, zaključila je druga.

(index.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *