BIO JE NAJVEĆI ŠMEKER U BIVŠOJ JUGI: Oženio se 30 godina mlađom, a danas ima 67 godina i EVO KAKO IZGLEDA

ZANIMLJIVOSTI

Bilo je dovoljno da pogleda ženu i ona bi bila njegova

Vlado Kalember je važio za najvećeg šmekera jugoslovenske muzičke scene.

Zagrepčanin je osvojio srca žena širom ondašnje Jugoslavije. Svi su pevušili hitove Srebrnih krila, benda koji je bukvalno preko noći postao senzacija. Bilo je dovoljno da se pojave u tada čuvenoj emisiji „Nedjeljno popodne“ i njihova slava je dostigla vrhunac.

Ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a posteri sa njegovim likom dizali su tiraže magazina za tinejdžere, a ploče su se štampale u vrtoglavim tiražima.

Ljepotan i džentlmen

Rijetko je govorio o svojim devojkama, a bilo ih je mnogo. Novinari su ga često ženili i vezivali za neke popularne žene, a on je na to odgovarao da je većina tih priča bez osnova. „Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka“. Ipak, zna se da je godinu dana bio u vezi ,sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Oboje su shvatili da je teško održavati vezu na daljinu.

Stao pred oltar i na ludi kamen

Iako su ga već proglasili vječitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner. Imaju sina Darijana koji je već tinejdžer. Iako su se razveli poslije osam godina i danas oboje tvrde da su najbolji prijatelji.

Danas, u 67. godini, izgleda ovako:

SLIKE NA OVOM LINKU

(stil.kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *