IZ MAŠINE SU POČELI DA ISPADAJU KOMADI PRLJAVŠTINE: Isprobala sam ovaj TRIK za čišćenje veš mašine i rezultati su me ostavili BEZ RIJEČI

ZANIMLJIVOSTI

Redovno čistim mašinu sirćetom, ali tek kada sam probala ovo vidjela sam kakve se gadosti kriju u mojoj veš mašini.

Na Fejsbuk grupi “Mums who clean” jedna žena podelila je slike svog otkrića, a žene su istovremeno zgrožene i jedva čekaju da i same isprobaju ovu metodu čišćenja mašine za veš.

– Vjerovale ili ne, svega sedam dana prije ovoga sam pustila mašinu kao i uvijek da radi sa sirćetom i toplom vodom. Uvijek sam mislila da je to dosta, ali onda sam naišla na trik sa tabletom za mašinu za sudove i odlučila sam da ga probam – kaže ova mama.

Trik se, kaže, sastoji u tome da umjesto deterdženta za pranje veša stavite tabletu za sudove i pustite mašinu da odradi ciklus. Vidjet ćete gomilu prljavštine koju niste ni znali da imate u mašini.

– Bubanj blista kao nikad ranije, a u vodi koju sam pustila u kadu sam vidjela komade kamenca i prljavštine. Zgrozila sam se kada sam vidjela čega tu sve ima – kaže ova mama.

Trik su već isprobale neke žene iz grupe i kažu da su podjednako zgrožene rezultatima, ali i da im mašina nikad nije bila čistija.

Novi.ba/Žena Blic

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *